Geïnteresseerd?

Stap voor stap over op Koppeltaal

Koppeltaal is gebaat bij zo veel mogelijk IT deelnemers. Hiervoor begeleiden we IT leveranciers met een eenvoudig stappenplan. In het proces van bezoeker aan onze website tot aangesloten IT deelnemer gelden de volgende stappen en mijlpalen:

Van bezoeker tot geïnteresseerde

Als bezoeker op de website van Koppeltaal is het snel duidelijk of u tot één van onze twee kerndoelgroepen behoort: IT leverancier of GGZ-instelling. Op deze website leest u meer over wat Koppeltaal is, en waarom het belangrijk voor u belangrijk kan zijn. Ook leggen we uit hoe het werkt.

Als u na het lezen van de algemene informatie meer wilt weten, dan registreer u zich als gebruiker en zien we u als geïnteresseerd in Koppeltaal. Met uw persoonlijke Koppeltaal Account krijgt u toegang tot de deelnemersvoorwaarden en de hoe start je met Koppeltaal pagina om te kunnen bepalen of en hoe u deel gaat nemen.

Van geïnteresseerde tot deelnemer

Om formeel deel te kunnen nemen aan Koppeltaal dient u akkoord te gaan met de deelnemersvoorwaarden, zoals aangegeven in de stappen die daarin beschreven staan. We nemen direct contact met u op om te zien welk plan voor aansluiting u heeft en hoe we u daarbij kunnen ondersteunen.