Voor GGZ-instellingen

Als GGZ-instelling wilt u mee in innovaties. Dit betekent onder meer eenvoudiger e-health modules kunnen inzetten in behandeltrajecten van uw cliënten. Door meer keuzevrijheid te bieden ervaart een cliënt meer zelfredzaamheid en neemt de kans op het slagen van een behandeling toe.  Voor de Stichting Koppeltaal zijn GGZ-instellingen ‘consumenten’ van Koppeltaal. De mogelijkheid om data tussen verschillende applicaties uit te wisselen maakt het mogelijk om e-health moduels ontwikkeld door anderen dan uw ‘eigen’ e-health IT leverancier te gebruiken in uw behandelingen. Zo kan iedere GGZ-instellinge een optimale mix van e-health kiezen en samenstellen.

Naast flexibiliteit en maatwerk besparen GGZ-instellingen hiermee kosten. In plaats van per module een point-to-point integratie te maken wordt hergebruik gemaakt van investeringen in Koppeltaal.

Coöperatie Mental Wealth en Koppeltaal

GGZ-instellingen die via de Coöperatie Mental Wealth zijn aangesloten bij het e-lab autisme, e-lab psychotrauma of e-lab verslaving zijn automatisch aangesloten bij Koppeltaal. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.